Northwave DAHLIA SL 24.5 (38)

39 900 Ft

A Dahlia könnyű, kellemes, egyszerű a ki-, és bebújás, szívós, mint a Lada, de kényelmes, mint a Merci. Ha új vagy ebben a sportban, vagy ha már tovább szeretnél lépni a kölcsönzősdiből, akkor ez a Te cipőd!
Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Tulajdonságai a 360°-os sarok tartás és a TF1-es bélés, ami meggyőzően támogató a hegy minden részén, legyen ez park vagy szűzhó. A befűzés miatt ne aggódj, nem fogsz időt vesztegetni, mert a super lace gyorsfűző rendszert úgy tervezték, hogy az életedet megkönnyítse!
A TF1 egy olyan speciális bélésanyag, mely hő hatására (például az emberi test melegére) képes viselője lábformájához igazodni, azt az érzést keltve, mintha az adott lábra öntötték volna. A varrás nélküli orr-rész növeli a kényelemérzetet, az EVA talpbetét pedig segít a hőtartásban és a keményebb landolások alkalmával a felesleges energiák elnyelésében. Női változatban is elérhető, amely kifejezetten női lábformára lett kialakítva.
A Super Lace (SL) egy gyorsfűzős rendszer, ami külön feszíti a snowboard cipő két különböző részét, lent és fent. Ez azt jelenti, hogy a két különböző részt igényeinkhez és kényelmünkhöz igazodva tudjuk állítani. Pillanatok alatt beköthető, biztosan tart, ameddig csak szükség van rá!
Az új Ultralight talpszerkezet, hosszadalmas kutatás és fejlesztés eredményeként, 35%-kal könnyebb elődeinél. Az izgalmas design-nak és a forradalmi geometriának köszönhetően a tapadás a régi maradt, a kopásállóság viszont nagymértékben nőtt. Biztosítja a tökéletes hőszigetelést, védi a lábat a hidegtől, és rezgés csillapító funkciót lát el.
360′ heel hold system: egy, a bokát teljesen körülölelő pánt, ami a bokát a cipő sarkához „horgonyozza”. A fűzők bujtató gyűrűihez rögzített pánt, a gyűrűkön keresztül vezetett fűző megfeszítésekor a bokát a sarokhoz húzza és ott is tartja a cipő levételéig.

További információk

Méret

S, M, L